Website vertalen?

Bent u met uw bedrijf werkzaam in verschillende landen? Dan is het ook zeer belangrijk dat uw website in deze landen te begrijpen is. U kunt er natuurlijk niet van uit gaan dat iedereen Nederlands of Engels kan. Bent u nog op zoek naar een professionele vertaler die uw website kan vertalen naar de door u gewenste taal? Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Dit is een gespecialiseerd vertaalbureau die alles met betrekking tot vertalingen graag voor u doet. Of het nou een website, een document of een aantal zinnen is/zijn, u kunt bij Vertaalbureau Tongo terecht! 

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo is een professioneel vertalingsbedrijf. Het bedrijf biedt een tevredenheidsgarantie en houdt rekening met uw wensen. Daarnaast worden 100% foutloze teksten aangeleverd. De vertalers van Vertaalbureau Tongo zijn allemaal professionele vertalers, die ontzettend veel vreemde talen beheersen. Zo bent u bij Vertaalbureau Tongo bijvoorbeeld aan het juiste adres voor een vertaling in het Italiaans of Engels, maar ook voor een vertaling in het Chinees of Turks!

Meer informatie?

Lijkt het u wat om gebruik te maken van de diensten van Vertaalbureau Tongo? Twijfel dan niet en neem contact op. Op de website vindt u alle informatie en ook een overzicht van de tarieven. Wilt u graag een document vertalen naar het Italiaans? Vraag dan via de website een offerte aan.

Reacties zijn gesloten.