Wil je de tekst van een buitenlands liedje kunnen begrijpen?

Bent u veel onderweg voor uw werk en heeft u de radio veel aanstaan? Of misschen zit u wel op het kantoor, waar altijd een radio aan staat. Dan hoort u vast zo nu en dan een leuk liedje voorbij komen. Zeker nu de zomerperiode er weer aan begint te komen worden er veel buitenlandse zomerse liedjes gedraaid. Het is vast een keer voorgekomen dat u niet wist waar het liedje over ging, maar het eigenlijk wel graag had willen weten. Bij Songtekst Vertalen kun je heel gemakkelijk songteksten vertalen

Hoe kan ik liedjes vertalen?

Het is nogal lastig om via een vertaalmachine woord voor woord een liedje te gaan vertalen. Daar heeft natuurlijk niemand tijd voor en zin in. Gelukkig bestaat daarom de website Songteksten Vertalen, bereikbaar via vertalen.nl  Deze website is speciaal ontwikkeld voor mensen die liedjes beter willen begrijpen. In het systeem vindt u allerlei liedjes die al vertaald zijn. Zit jouw liedje er niet bij? Dan kun je in een paar simpele stappen het liedje vertalen via de website.

Meer weten?

Alle informatie over liedjes vertalen vind je op de website. Ook vind je hier contactgegevens zodat je contact op kunt nemen voor overige vragen. Wacht niet langer en kom er achter wat ze nou eigenlijk zeggen in jouw favoriete liedje!

Reacties zijn gesloten.