Workspace, de nieuwe manier van facturatie

Heeft u het idee dat u wat betreft de administratie binnen uw bedrijf wat effectiever en efficiënter te werk kunt gaan? Dan kan het nog wel eens dat u gelijk heeft. Neem bijvoorbeeld de facturatie, dit is een erg vervelende werkzaamheid, waar u eigenlijk zo min mogelijk energie in wil steken. Toch moet dit gebeuren. Om het allemaal wat makkelijker te maken is er een prachtig factuurprogramma ontwikkeld, namelijk: Workspace. Met Workspace wordt de facturatie een ontzettend eenvoudige taak. Dit wil toch iedereen?

Mogelijkheden van Workspace

Het programma van Workspace kent naast het opstellen van factureren nog een aantal handige mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld offertes opstellen. Wanneer je offertes de deur uit doet, wil je wel dat het mooi is qua opmaak. Via dit programma kun je heel gemakkelijk een opmaak invoegen, die je vervolgens altijd kunt gebruiken. Een ander groot voordeel is dat u altijd een digitaal overzicht heeft van uw factureren en offertes. Daarnaast heeft het programma ook de mogelijkheid om projecten en artikelen te beheren.

Facturatieprogramma uitproberen?

Bent u na het lezen van deze blog geïnteresseerd in Workspace? Dan kunt u eerst twee weken gratis gebruik maken van de digitale facturatiesoftware van Workspace. Bevalt het niet, kun je er gewoon weer mee stoppen. Zien is geloven toch?

Reacties zijn gesloten.