Zet uw werknemers op de payroll

Tegenwoordig kiezen steeds meer werkgevers er voor om personeel op de payroll te plaatsen. Om medewerkers op de payroll te plaatsen kunt u bij Payroll Select terecht. 

Wat is payrolling precies?

Als u nieuwe of huidige medewerkers op de payroll wilt zetten betekend dit dat deze medewerkers op papier in dienst treden bij Payroll Select. Vervolgens komen ze natuurlijk wel bij u werken. Dit heeft een aantal consequenties die het een stuk makkelijker maken voor u als werkgever. Zo nemen zij de administratie van u over evenals de arbeidsrechtelijke risico’s. Als u ervoor kiest om werknemers op de payroll te plaatsen werft en selecteert u dus wel zelf het personeel, maar heeft u verder niet alle lasten die het met zich meebrengt. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en zetten medewerkers op de payroll.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van payrolling voor uw bedrijf en wilt u graag contact opnemen of een afspraak maken? Surf dan snel naar de website. Op de website kunt u terecht voor uitgebreide informatie omtrent payrolling en het bedrijf. Ook kunt u hier eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast vindt u hier de contactgegevens indien u graag contact op wilt nemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.