Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Een website maak je om gevonden te worden. Door zoekmachine optimalisatie gaat je vindbaarheid met sprongen vooruit. Ook in Nijmegen.

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Een (bedrijfs-)website is leuk, een goed vindbare website is leuker. Steeds meer bedrijven zijn namelijk met online marketing bezig, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen. Hoe je dit toch doet? Met zoekmachine optimalisatie, gewoon vanuit Limburg. Bij Effecty werken ze stapsgewijs. Eerst bepalen de specialisten de online marketingstrategie voor jouw bedrijf. Daarna begeleiden ze je intensief in het projectmanagement. Hier gaan jullie samen verder in op de vragen: welke mensen zet ik in? Welke middelen wil ik gebruiken? Wie doet wat? Ook bekijken ze hoe je met zoekmachine marketing en social media de juiste doelgroep kunt bereiken. Hier kijkt Effecty door de ogen van de klant en welke informatie er op welk kanaal gezet moet worden. Door middel van Google Analytics beoordelen ze wat bezoekers precies doen op de website en waar ze het meest of juist helemaal niet op klikken. Hierop maken optimaliseren zij hem door conversie optimalisatie en verhogen ze de gebruiksvriendelijkheid.

Zorg dat je online gevonden wordt, ook in Nijmegen

Effecty is expert op het gebied van onder andere Google Adwords, Zoekmachine optimalisatie, Bing Ads en Social Media & content strategie. Bij Effecty zijn ze daarnaast gespecialiseerd in Facebook advertising en Conversie optimalisatie (Hoe verhoog je het aantal mensen dat een aankoop doet van 5% naar bijvoorbeeld 10%? Of hoe zorg je ervoor dat meer mensen een offerte-aanvraag doen?). Liever training of opleiding volgen om zelf beter te worden in onder andere zoekmachine optimalisatie? De experts van Effecty komen graag langs om ook jouw medewerkers in te lichten over de mogelijkheden op het gebied van online marketing.

Kom op de koffie

Welke klanten Effecty al van advies heeft  voorzien of heeft ondersteund door zoekmachine optimalisatie in Nijmegen? Dat lees je op de website. Wanneer je zelf van een van de specialisten wilt horen wat ze voor jou kunnen betekenen. Dan bel je gerust voor aanvullende informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Reacties zijn gesloten.