Zoekt u een bedrijf voor het vertalen van uw website? Vertaalbureau Tongo helpt u!

Heeft u een website die u vertaald wil hebben? Dit kan een tijdrovende klus zijn! Laat Vertaalbureau Tongo u helpen met het vertalen van uw website. Dit scheelt u tijd en stress. Maar het kan ook veel geld besparen! Of het nu gaat om de vertaling naar het Frans, Duits, Portugees of Spaans? Vertaalbureau Tongo helpt u graag! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Vertaalbureau Tongo

Bij Vertaalbureau Tongo werken alleen maar vertalers met aantoonbare ervaring, geleverd werk en behaalde diploma’s. Wij willen dat onze medewerkers zich ontplooien door hun vakkennis bij te laten houden. Wij houden ook regelmatig steekproeven om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Heeft u een spoedklus voor ons? Geen enkel probleem! Wij hanteren hiervoor een klein spoedtarief van 15%. Mocht het niet voorkomen dat wij de spoedklus kunnen klaren? Dan laten wij dit uiteraard zo spoedig mogelijk aan u weten.

 

Alle informatie online

Voor alle informatie over Vertaalbureau Tongo kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per mail maar ook telefonisch op 070 753 19 44. Wij helpen u graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.